Restaurant l'Alsace Webloggen

Restaurant l'Alsace Webloggen

Nyheder, tilbud & opdatering til vores menuer m.v.


Restaurant l'Alsace
, en af de få ældre restauranter i København uden slinger i valsen.
Menukortet koncentrerer sig om de gode råvarer serveret med indflydelse af de klassiske retter fra Europa, især Frankrig og Østrig.


Gåsens venner

NyhederPosted by l'Alsace 02 May, 2017 17:47
Gåsens Venner menu den 31 maj 2017

Soupe d' asperges blanche et oeuf poché
Cremet asparges suppe serveret med pocheret æg.

Joux de porcs et carottes
Braiseret svinekæbe med gullerod - senneps puré.


2 retter 200,- incl. 1 glas hvidvin eller rødvin.

Extra glas den aften 50 kr. et hel flaske 250 kr.








Gåsens Venner

NyhederPosted by l'Alsace 26 Apr, 2017 18:13

Overvældende interesse for Gåsens Venner


Som før annonceret inviterer Josephine & Franck onsdag den 31. maj kl. 18.30 og 19.30 indenfor til en aften med hygge og samvær.

Der bliver dækket op ved flotte langborde, hvor alle gæster tager plads. Her serveres der en dejlig 2-retters menu med et enkelt glas vin for kun 200 kr. per person.

Det har været ønsket med dette arrangement, at vi kan tilbringe nogle timer sammen med uformel og hyggelig samvær.

For at køkkenet kan følge med, har vi valgt at invitere vores gæster i to hold, nemlig kl. 18.30 og 19.30. Alle gæster er naturligvis velkomme til at blive siddende, så længe det ønskes, og der vil efter middagen være mulighed for både at købe mere vin samt kaffe.

Der er kun få pladser tilbage til dette arrangement, og på grund af den store interesse er det nødvendigt at reservere plads i forvejen.

Plads kan reserveres på tlf. 33 14 57 43.




April-Maj Aften menu

AftenmenuPosted by l'Alsace 08 Apr, 2017 11:59

Aften Menu

Foie Gras et Framboise kr. 198,00 Stegt foie gras serveret på rugbrød samt hindbær og rødvin sauce Og/Eller Huîtres Irlandaises kr. 195,00 5 stk irsk østers serveret med toast og citron

Turbot Asperges et Petit-Pois kr. 255,00 Stegt pighvar filet med Asparges og ærte ragout serveret med beurre blanc.

Assiette de Fromage Udvalg af oste. (3 slags)
Og/Eller
Rhubarbe et Fromage Blanc
kr. 115,00 Rå marineret rabarber serveret med vanille pannacotta, kvark sorbet, crumble og rabarber espuma.

2 retter kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,-





6 maj winemaker's Dinner 18.30

AftenmenuPosted by l'Alsace 07 Mar, 2017 13:26
Winemaker's dinner med Sydfranske Vine den 6 maj kl 18.30.

Rosévine og den laksefarvede rosé champagne, der er indbegrebet af elegance, raffinement og dekadence, må siges at høre sommeren til.

Derfor skal du allerede nu sætte et kryds i kalenderen.

I maj måned afholder vi nemlig, i samarbejde med Marc Polo fra Sydfranske Vine, en spændende vinsmagning, som vil lede tankerne hen på lune sommeraftener, hvor tæppet er bredt ud på stranden og bålet er tændt.

Sydfranske Vine har specialiseret sig i økologiske og biodynamiske vine fra Roussillon, og der venter derfor en sprudlende aften, hvor vi skal nyde en 4-retters menu og smage på en række spændende vine.

MENU

Velkomst
Champagne Bruno Michel Cuvé Blanche Brut Rosé

Klassisk fiskesuppe med rouille og croutons
Domaine Singla La Matine rosé

Stegt torskefilet med fennikel brandade og ingefærdressing
Domaine Laguerre Ciste

Boeuf Wellington
Domaine Modat Comme Avant

Chocolade dessert
Domaine Singla Heritage du Temps Rivesaltes Grenat

Prisen denne aften er 550 kr. per person (incl. 5 glas vin).

Tilmelding kan ske på tlf. 33 14 57 43.





Marts Aften menu

AftenmenuPosted by l'Alsace 01 Mar, 2017 13:04

Aften Menu

Foie Gras Maison avec chutney Abricot kr. 135,00 Huset’s gåselever terrine serveret med abrikos chutney og krydderkage flager. Dertil toast.

Og/Eller

Consommé de Homard Oeuf Poché kr.115,00 Klar hummersuppe serveres ved bordet med pocheret æg og hummer stykker dryppet med trøffelolie.

Turbot aux Betraves et Choux kr. 255,00

Stegt pighvar filet med glacerede beder og hårdt ristet grønkål.

Assiette de Fromage Udvalg af oste. (3 slags)

Og/Eller

Dome au Praliné et chocolat kr. 115,00 Chokolade og nougat dessert serveret med salt karamel og valnøddeis.

2 retter kr. 325,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 365,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 415,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 520,00 Vin menu 5 glas 400,-





Februar Aften Menu

AftenmenuPosted by l'Alsace 03 Feb, 2017 13:22

Aften Menu

Foie Gras poelé et Chutney aux Noix kr.198,00

Stegt foie gras serveret med syltede valnødder og sprødt rugbrød.

Og/Eller

Saumon salé au cocombre et Huître kr.155,00

Rimmet laks med pocheret østers, agurk gelé og syltet.

Poitrine de Pintade ”Wellington” kr. 255,00

Perlehøneryst à la Wellington"sous-vide" med foie gras sauce og svampe duxelle dertil butterdej kryst.

Assiette de Fromage

Udvalg af oste. (3 slags)

Og/Eller

Vacherin Coco-Chocolat kr. 115,00

Kokos og chokolade vacherin, serveret med sprød og brændt marengs og

flødeskum

2 retter kr. 325,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 365,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 415,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 520,00 Vin menu 5 glas 400,-



Februar Frokost Menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 03 Feb, 2017 13:20

FROKOST MENU

Forret-Hovedret kr. 228,00

Forret-Hovedret-Dessert kr. 268,00

TARTE FLAMBEE (Flammenkuechen) kr. 85,00 (forret)

Tyndt brød med kvark, derpå lidt løg og bacon, serveres rygende varm.

CREVETTE et AVOCAT kr. 95,00 (forret)

Rejer og avocado, marineret med cocktailsauce, serveres på

sprøde salater, dertil toast

SAUMON FUMÉ kr. 135,00 (forret)

Røget laks med fint hakket skalotteløg og æggeblomme (past.)

anrettes på smørstegt rugbrød.

CARRELET AU SEIGLE kr. 185,00 (hovedret)

Helstegt rødspætte vendt i rugmel serveret med brunet smør

og persille kartofler samt grillet citron.

OMELETTE GARNIE kr.135,00 (hovedret)

Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke.

Dertil grøn salat à part.

TARTARE de BOEUF kr. 225,00 (hovedret)

Alsaces rørte tatar (oksemørbrad, skalotteløg, estragon, kapers,

tomat, sennep, past. æggeblomme). Dertil pommes rösti og grøn salat.

ASSIETTE de FROMAGE kr. 108,00 (dessert)

Diverse oste fra de høje bjerge og blomstrende enge.

eller

DESSERT du JOUR kr. 85,00 (dessert)

Dagens dessert (spørg deres deres tjener)



Januar Frokost Menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 05 Jan, 2017 12:42

FROKOST MENU

2 retter kr. 228,00
3 retter kr. 268,00

SALADE au JAMBON de PARME et FROMAGE de CHÈVRE kr. 125,00
Fine salater med Parma skinke, grillet gedeost og ristede græskarkerner. Krydres med rødvinseddike og græskarkerner.


BOUILLABAISSE
á la NICOISE kr. 198,00 (til suppen bruger vi næsten udelukkende pighvar og søtunge, samt hummer og jomfruhummerskaller). Fisken i suppen er udskåret og benfri. Garneres med jomfruhummer og blåmuslinger. Dertil serveres sauce rouille og brødcroutoner.


ASSIETTE de FROMAGE
kr. 108,00
Diverse oste fra de høje bjerge og blomstrende enge.
eller
TARTE du JOUR
kr. 85,00
Dagens tærte serveret med vanilleis.






Januar Aften menu

AftenmenuPosted by l'Alsace 02 Jan, 2017 12:19

Aften Menu

Foie Gras poelé et Chutney aux Noix kr.198,00 Stegte foie gras serveret med sylte valnødder og sprøde rugbrød
Og/Eller
Saumon salé au cocombres et huîtres kr.155,00 Rimmet laks med pocheret østers, agurk gelé og sylte agurk

”Pot au Feu” kr. 298,00 stegt oksemørbard serveret med peberrod æble kompot samt grønsager dryppes med oksebouillon tilsmagt med trøffel olie.

Assiette de Fromages Udvalg af oste. (3 slags)
Og/Eller
Vacherin Caramel et Pommes
kr. 115,00 Æble-karamel parfait serveret med brændt og tør marengs samt råmarineret æble.

2 retter kr. 325,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 365,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 415,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 520,00 Vin menu 5 glas 400,-







Nytårs Aften 2016

AftenmenuPosted by l'Alsace 21 Nov, 2016 18:17
Nytårsaften holder vi åben og inviterer jer indenfor til en hyggelig aften med vores, til anledningen, særlige 2016/2017-nytårsmenu.

Restauranten er åben fra kl. 18.00 til 23.00.

På aftenen serveres der en 5-retters menu, der ser ud som følger:

Huîtres de l' Atlantique, raifort et pommes

3 stk. atlanterhavsøsters med frisk høvlet peberrod og æblekompot
1 glas champagne Bruno Michel blanc de blanc

Variation de foie gras aux pain d'épices
Foie gras i 3 varianter (stegt, terrine og rå) med honningkagebrød i 2 varianter
1 glas V.D.N fra Wachau

Ballotine de turbot et truffes
Pighvar ballotine med porrepuré, porrefrite og trøffelsauce
1 glas Chardonnay Heinrich

Mignon de veau 'terre et mer
'
Kalvemørbrad Surf and Turf med ragout af skorzonerrødder
1 glas Chateau Neuf du Pape

Boule de neige coco et chocolat
Kokoschokolade snebolde med bananmos.
1 glas vendange tardives


Kaffe og te er incl. i vinmenuen.
Mad- og vinmenu er med forbehold for ændringer.
Pris pr person: 5 retters menu 650,- (vinmenu 650,-)
Vi beder om et depositum på 200,- per person ved reservation.

Reservation kan ske på tlf. 33 14 57 43



Next »