Restaurant l'Alsace Webloggen

Restaurant l'Alsace Webloggen

Nyheder, tilbud & opdatering til vores menuer m.v.


Restaurant l'Alsace
, en af de få ældre restauranter i København uden slinger i valsen.
Menukortet koncentrerer sig om de gode råvarer serveret med indflydelse af de klassiske retter fra Europa, især Frankrig og Østrig.


aftenmenu fra den 6 november 2017

AftenmenuPosted by l'Alsace 02 Nov, 2017 10:55

Bisque de Homard truffé
Cremet hummer suppe serveret med hummer stykker, brød crouton, porre og trøffel olie. À la carte kr.115,-
og/ eller
Terrine foie gras maison

Huset's terrine foie gras serveret med æble kompot og Gewurztraminer gelé. À la carte kr. 180,-

Filet et Queue de Boeuf
Braiseret oksehale og stegt oksemørbrad serveret med jordskokke puré og ovnbagt skalotteløg.Á la carte kr. 298,-

Assiette de Fromages
Udvalg af franske og italienske oste.
og/ eller
Dessert Poires et Marrons

Kastanje, pære, marengs og chokolade sauce. À la carte kr. 115,-

2 retter Kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,00
3 retter Kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,00
4 retter Kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,00
5 retter Kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,00

ALLEGENER SPØRG VENLIGST DERES TJENER.





Champagne smagning

NyhedsbrevPosted by l'Alsace 23 Oct, 2017 14:16
Winemakers dinner med Taastrup Ny Vinhandel og de Venoge Champagner
Arrangementet finder sted tirsdag den 5. december kl. 18.30

de Venoge er et af Frankrigs gamle champagnehuse, og mange franskmænd mener, at de Venoge producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge.

Gennem en lang årrække har champagnehuset vundet en række flotte priser og hædersbevisninger.

Champagnehuset de Venoge’s historie går helt tilbage til 1825, og gennem årene har de Venoge været først med nye ideer i en ellers traditionsbunden verden. Eksempelvis var det de Venoge, som var det første champagnehus, der lancerede etiketter med illustrationer og samtidig også den første producent, der brugte champagneflasker, produceret af ægte krystalglas.

En af de champagner, som vi skal smage denne aften er husets absolutte klassiker, Cordon Bleu. En let, skummende og velafbalanceret champagne, der er produceret på 50% Pinot Noir, 25% Pinot Meunier og 25% Chardonnay.

På denne aften skal vi i alt smage fire forskellige champagner og til disse serveres fire retter, som komplementerer de enkelte champagner.

MENU

Aperitif:
Champagne de Venoge, Princes Rosé

Blinis med kaviar,creme fraiche og rødløg
Champagne de Venoge, Cordon Bleu - Brut

Risotto med trøffel og foie gras
Champagne de Venoge, Blanc de Blancs 2006

Kalvemørbrad med jordskokke puré, chips og morkel emulsion

Champagne de Venoge, Millesime 2002 - Brut

Lun chokolade fondant med krydret appelsin salat

Champagne de Venoge, Cordon Bleu - Semisec


De Venoge vil blive præsenteret af Export manager Franck Mayaud fra De venoge og Lars Gregersen fra Taastrup Ny vinhandel.

Pris for aftenens arrangement er kr. 850,- per person, og inkluderer en 4-retters aftenmenu samt 5 glas champagner.

Vi gør opmærksom på, at det er nødvendigt at forudbestille plads

på tlf. 33 14 57 43.





frokost menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 23 Oct, 2017 14:11

FROKOST MENU
Forret-Hovedret kr. 228,00

Forret-Hovedret-Dessert kr. 268,00

FORRETTER

TARTE FLAMBÉE au FROMAGE de CHÈVRES kr. 95,00

Tynd tærtebund med kvark creme, derpå lidt løg, gedeost, thimian og lidt honning. Serveres varm.

CREVETTE et AVOCAT kr. 95,00

Rejer og avocado, marineret med cocktail sauce, serveres med sprøde salater og toast.

SOUPE de POTIRON kr. 120,00
Græskarcremesuppe med ristet pighvarfilet, dryppes med trøffelolie og græskarkerneolie.

HOVEDRETTER

CARRELET au SEIGLE kr. 185,00

Helstegt rødspætter vendt i rugmel serveret med brunet smør og persillekartofler samt grillet citron.

OMELETTE GARNIE kr. 135,00

Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke.

Dertil grøn salater à part.

PLAT DU JOUR kr. 185,00

Spørg deres tjener

DESSERT

ASSIETTE DE FROMAGE kr. 110,00

3 slags ost .

DESSERT du JOUR kr. 85,00

Dagens dessert ( spørg deres tjener)





Nytår aften 2017/2018

AftenmenuPosted by l'Alsace 23 Oct, 2017 14:10

Søndag den 31 december 2017

Gør noget ekstra ud af nytårsaften - kom og nyd denne særlige aften
på Restaurant l'Alsace.

Vi byder velkommen indenfor fra kl. 18.00-23.00.

Nytårsmenuen kommer til at bestå af 5 retter med mulighed for at tilkøbe en særlig nytårs-vinmenu.

menuen

Hvid tomate mousse med rå østers og Bloodie Mary.

3 slags foie gras ( stegt, terrine og creme brulé )

Blød og sprød skaldyrs risotto.

Kalvemørbrad "sous-vide" med garniture og sauce.

Mocca Dessert
kaffe-chokolade dessert.

Pris for nytårs menuen kr. 675,- per person.

Vinmenuen består af 5 glas vin og en liquør til desserten

Pris på vinmenu kr. 625,- per person.

Ved bordreservation til nytårsaften den 31 december, 2017, beder vi om depositum kr. 675,- per gæst( senest indbetaling den 29 december 2017).
Skulle der være spørgsmål er De velkommen til at skrive eller ringe til 33 14 57 43.

Winemaker's dinner Goldenits

NyhedsbrevPosted by l'Alsace 27 Sep, 2017 11:28
winemaker's dinner med Robert Goldenits

Den 1. november kl. 18.30 afholder vi endnu en vinsmagning. Denne gang er det Goldenits fra Østrig, der kommer på besøg. Det er ikke første gang, at vi præsenterer vine fra Goldenits, og hver gang Hr. Goldenits har været på besøg har det været en stor succes.

Østrigske vine er kendt for at holde et meget højt kvalitetsniveau, og vinene fra Goldenits er bestemt ingen undtagelse. Vinene fra den familieejede vingård har fokus på kvalitet og er derfor også lavet på håndhøstede druer.

Goldenits vingård ligger i et lille beskyttet område øst for den store Neusiedler-sø i Burgenland. Her er klimaet mildt, og det skaber grobund for at kunne fremstille nogle bløde, harmoniske vine.

På aftenen serveres en 3-retters sæsonmenu inkl. 5 glas vin.

Pris per person er 585,-

Bordbestilling er nødvendig på tlf. 33 14 57 43.



Wine maker Dinner

NyhedsbrevPosted by l'Alsace 26 Aug, 2017 12:18

Winemaker Dinner

Wunsch et Mann fra alsace

Lørdag den 28 oktober kl 19.00

5 glas vin med 3 retter mad 550,-

husk af reservere bord.



Gåsens venner ny dato

NyhederPosted by l'Alsace 26 Aug, 2017 12:17

Gåsens venner:

2 retter mad 1 glas vin til 200,-

Onsdag den 30 August 2017. menu fiskesuppe og paella

Onsdag den 27 september 2017. menu svampe toast og choucroute

Onsdag den 25 oktober 2017

Onsdag den 29 november 2017

kun på reservation







oktober aften menu

AftenmenuPosted by l'Alsace 26 Aug, 2017 12:16

Aften Menu



Huîtres Belon vs irlandaise
Danske vs irske østers serveres naturel med citron og toast.

À la carte 6 stk kr. 225,- og/eller
T
errine foie gras maison

Huset's terrine foie gras serveret med chutney

og toast. À la carte kr. 180,-
Turbot et Girolles

Stegt pighvarfilet serveret med sommer kål, ristede kantareller samt kantarel émulsion.

Á la carte kr. 285,-

Assiette de Fromages

Udvalg af franske og italienske oste. og/eller

Parfait Pommes et Caramel

Karamel parfait serveret med æble kompot, æble salat sprød og brændt marengs, flødeskum. À la carte kr. 98,-

2 retter kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,00

3 retter kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,00

4 retter kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,00

5 retter kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,00

Allergener spørg venligst Deres Tjener



Juli Aftenmenu

AftenmenuPosted by l'Alsace 26 Jun, 2017 11:49

Aften Menu

Homard et Asperge kr. 135,00 Hummer, hummer gelée samt kold asparges suppe Og/Eller Huîtres Irlandaise kr. 195,00 5 stk irske østers serveret med toast og citron

Mignon De Veau aux Girolles kr. 255,00
Kalvemørbrad serveret med sommergrønt og kantarel emulsion samt rødvinsauce .

Assiette de FromageUdvalg af oste. (3 slags) Og/Eller Fraises et Crémeux d’Anjou kr. 115,00 Rå marinerede jordbær serveret med kvark mousse, sorbet og saft.

2 retter kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,-

Allergener spørg venligst Deres tjener.





Gåsens venner

NyhederPosted by l'Alsace 02 May, 2017 17:47
Gåsens Venner menu den 31 maj 2017

Soupe d' asperges blanche et oeuf poché
Cremet asparges suppe serveret med pocheret æg.

Joux de porcs et carottes
Braiseret svinekæbe med gullerod - senneps puré.


2 retter 200,- incl. 1 glas hvidvin eller rødvin.

Extra glas den aften 50 kr. et hel flaske 250 kr.








Next »