Restaurant l'Alsace Webloggen

Restaurant l'Alsace Webloggen

Nyheder, tilbud & opdatering til vores menuer m.v.


Restaurant l'Alsace
, en af de få ældre restauranter i København uden slinger i valsen.
Menukortet koncentrerer sig om de gode råvarer serveret med indflydelse af de klassiske retter fra Europa, især Frankrig og Østrig.


Gåsens venner ny dato

NyhederPosted by l'Alsace 26 Aug, 2017 12:17

Gåsens venner:

2 retter mad 1 glas vin til 200,-

Onsdag den 30 August 2017. menu fiskesuppe og paella

Onsdag den 27 september 2017. menu svampe toast og choucroute

Onsdag den 25 oktober 2017

Onsdag den 29 november 2017

kun på reservation







Gåsens venner

NyhederPosted by l'Alsace 02 May, 2017 17:47
Gåsens Venner menu den 31 maj 2017

Soupe d' asperges blanche et oeuf poché
Cremet asparges suppe serveret med pocheret æg.

Joux de porcs et carottes
Braiseret svinekæbe med gullerod - senneps puré.


2 retter 200,- incl. 1 glas hvidvin eller rødvin.

Extra glas den aften 50 kr. et hel flaske 250 kr.








Gåsens Venner

NyhederPosted by l'Alsace 26 Apr, 2017 18:13

Overvældende interesse for Gåsens Venner


Som før annonceret inviterer Josephine & Franck onsdag den 31. maj kl. 18.30 og 19.30 indenfor til en aften med hygge og samvær.

Der bliver dækket op ved flotte langborde, hvor alle gæster tager plads. Her serveres der en dejlig 2-retters menu med et enkelt glas vin for kun 200 kr. per person.

Det har været ønsket med dette arrangement, at vi kan tilbringe nogle timer sammen med uformel og hyggelig samvær.

For at køkkenet kan følge med, har vi valgt at invitere vores gæster i to hold, nemlig kl. 18.30 og 19.30. Alle gæster er naturligvis velkomme til at blive siddende, så længe det ønskes, og der vil efter middagen være mulighed for både at købe mere vin samt kaffe.

Der er kun få pladser tilbage til dette arrangement, og på grund af den store interesse er det nødvendigt at reservere plads i forvejen.

Plads kan reserveres på tlf. 33 14 57 43.




Kokkeskole

NyhederPosted by l'Alsace 21 Nov, 2016 11:04
KOKKESKOLE I JANUAR 2017

Næste kokkeskole finder sted lørdag den 21. januar fra kl. 11.00-17.00.

I vores senest udsendte nyhedsbrev har du kunnet læse mere om dette arrangement.

Temaet bliver gamle alsaciske specialiteyer og kokkene Luc og Christopher vil sammen med køkkenchef Franck Dietrich stå for skolegangen og sørge for, at alle elever får tilberedt retter som Zebelesuppe, Fleischneke, Zander en Riesling og Surkrut, Bækeoffe, Spætzle, Apelkiechle etc......

Vi du se, hvordan det foregår, når Franck arbejder i køkkenet, så har vi lavet en lille præsentationsvideo, som du kan se ved at klikke her




Danske asparge fra Lammefjord

NyhederPosted by l'Alsace 26 May, 2016 17:57

ASPERGES BLANCHES DANOISE

Frisk kogte danske hvide asparges fra Søren Wiuff (Lammefjord)

serveret med :

- Hollandaise sauce. kr. 205,-

- Røget laks og rygeost creme. kr. 205,-

- Parma skinke og parmesan ost. kr. 205,-

- Pillede fjordrejer og hollandaise. kr. 295,-



Winemaker's med Wantz

NyhederPosted by l'Alsace 18 Mar, 2016 15:49
April måneds Winemakers dinner

Nu kommer Ch. WANTZ til Danmark.

Wantz-familien fra Alsace har produceret vin i Barr-området siden 1500-tallet.

Den 29. april kl. 18.30 har vi fornøjelsen af at få besøg af Wantz, som vil komme og fortælle om husets historie. Samtidig får vi chancen for at smage på en række af husets bedste vine.

På selve aftenen serveres der en 4-retters menu.

Menu:

  • 2 stk gratinerede østers
  • Marineret stenbiderrogn serveret med en creme af rygeost og hakket skalotteløg.
  • Klassisk choucroute med fisk serveret med sennepsauce og persillekartofler
  • Jordbær-millefeuille med hvid chokolademousse.

Til menuen serveres der fem glas vin.

Arrangement finder sted den 29. april kl 18.30.

Prisen denne aften er 545 kr. per person.

Tilmelding kan ske på tlf. 33 14 57 43.



Punset Winemaker's Dinner

NyhederPosted by l'Alsace 11 Jan, 2016 13:04
Biodynamiske vine fra Piemonte

Winemaker’s dinner med Clément Vin.

Arrangementet finder sted den 26. februar kl 18.30.

Punset betyder på en særlig norditaliensk dialekt ’en smuk bakke’, og vingården Azienda Agricola Punset ligger i det smukke Piemonte i Norditalien.

Vingården drives af ejer og vinbonde Marina Marcarino, der dyrker sine jordlodder efter biodynamiske principper.

Marina laver både rød- og hvidvine, men hoveddruen hos Punset er Nebbiolo, som Marina forvandler til nogle fantastiske Barbarescovine (rødvine). Og det er netop Barbarescovinene, som har været med til at gøre Azienda Agricola Punset kendt verden over.

Udover Barbarescovinene, laver Marina også vine på Barbera og Dolcetto. Begge disse vine er i en lettere, men utrolig saftig genre.

På aftenen serveres der en 4-retters menu med 5 tilhørende vine.

Menu:

  • Cannelloni af røget laks med krabbe-avocado og Noilly Prat mousse med dildpesto
  • Stegt foie gras med Ragoût de lentilles du Puy og dryppet med trøffelolie
  • Braiseret lammeskank med balsamico glaserede rodfrugter og lammesauce
  • Gorgonzola serveret med oliventapenade
Prisen for at deltage er 545,- kr. per person.

Muslinger aften Ad libitum

NyhederPosted by l'Alsace 11 Jan, 2016 13:02
’Moules aux Safran’ – en ærkefransk klassiker

Året rundt byder vi på vores velsmagende og forførende hvidvinsdampede blåmuslinger.

Det er vores mangeårige samarbejdspartner, der også leverer de fantastiske Belon østers, som sørger for, at vi hver tirsdag aften kan servere Limfjords-muslinger ’Moules aux Safran’ ad libitum.

Vores blåmuslinger fra Limfjorden skures og skrubbes, inden vi kort svitser dem i gryden sammen med urter, lidt lauerbær og hvidløg. Et glas hvidvin hældes ved sammen med friskhakket persille, inden de dampes.

Inviter vennerne eller familien med til en hyggelig aften på Restaurant l’Alsace.

’Moules aux Safran’ serveres hver tirsdag aften for kun kr. 245,- pr. person
inklusive 2 glas Alsace hvidvin.

Vi anbefaler, at I ringer i forvejen og bestiller bord.



Nytårs aften menu 2015-2016

NyhederPosted by l'Alsace 09 Nov, 2015 12:27

Nytårs aften menu 2015-2016

5 retters Menu pris 650,-

Huître Danoise gelé de champagne et granité au pomme.
3 stk dk østers med champagne gelé og æble granité.

Ballotines de foie gras aux pains d'épices et figues.

Foie gras ballotine serveret med pain d’épices burger og figen chutney.

Langoustine et turbot avec poireau et gingembre.

Ristet jomfruhummer og pighvar serveret med porre og ingefær dressing.

Mignon de veau "sous-vide", escargot morilles et topinambour.

Kalvemørbrad ”sous-vide” med snegle, morkler og jordskokker dertil kalve glace.

Moelleux aux framboises et chocolat blanc avec sorbet et glace

Lun Hindbær og hvid chokolade fondant med hindbær sorbet og hvid chokolade is.


På denne særlige aften vil vi bede om 200,- i depositum i forbindelse af Deres reservation.







Mød et af Sydfrankrigs førende vinhuse

NyhederPosted by l'Alsace 30 Jul, 2015 17:59

Torsdag den 24. september 2015 holder vi endnu en spændende winemaker’s dinner, når vi får besøg af Domaine Singla fra Sydfrankrig.

Laurent de Besombes Singla vil sammen med Marc Polo fra Sydfranske Vine komme og fortælle om Domaine Singla’s historie.

Laurent er et stort navn indenfor sydfransk vinproduktion, så det bliver helt sikkert en spændende, aften, hvor vi skal smage på 5 forskellige vine.

Vinsmagningen suppleres med en dejlig 3-retters menu, som vil bestå af;

  • Svamperagout serveret i brød med sprøde salater
  • Kalveculotte ”sous-vide” med ratatouille og timian sauce
  • Chokoladefondant med passionsfrugt sorbet og chokolademousse

Bemærk, at der kan forekomme ændringer i menuen.

Aftenens arrangement starter kl. 18.30.

Prisen er 595 kr. per person og det er nødvendigt at bestille bord til aftenens arrangement.



Next »