Restaurant l'Alsace Webloggen

Restaurant l'Alsace Webloggen

Nyheder, tilbud & opdatering til vores menuer m.v.


Restaurant l'Alsace
, en af de få ældre restauranter i København uden slinger i valsen.
Menukortet koncentrerer sig om de gode råvarer serveret med indflydelse af de klassiske retter fra Europa, især Frankrig og Østrig.


frokost menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 03 Dec, 2017 11:24


FROKOST MENU
Forret-Hovedret kr. 240,00 Forret-Hovedret-Dessert kr. 280,00


FORRETTER

TARTE FLAMBÉE au FROMAGE de CHÈVRES kr. 95,00

Tynd tærtebund med kvark creme, derpå lidt løg, gedeost, thimian og lidt honning. Serveres varm.

CREVETTE et AVOCAT kr. 95,00

Rejer og avocado, marineret med cocktail sauce, serveres med sprøde salater og toast.

MOULE MARINIERE kr. 95,00 /145,00

Muslinger skures og skrubb es, så ristes de kort med urter, lidt lauerbær og hvidløg. Et stort glas hvidvin hældes ved, så dampes de, fonden monteres med fløde.

HOVEDRETTER

CARRELET au SEIGLE kr. 185,00

Helstegt rødspætter vendt i rugmel serveret med brunet smør og persillekartofler samt grillet citron.

OMELETTE GARNIE kr. 135,00

Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke.

Dertil grøn salater à part.

PLAT DU JOUR kr. 185,00

Spørg deres tjener

DESSERT

ASSIETTE DE FROMAGE kr. 110,00

3 slags ost .

DESSERT du JOUR kr. 85,00

Dagens dessert ( spørg deres tjener)





frokost menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 23 Oct, 2017 14:11

FROKOST MENU
Forret-Hovedret kr. 228,00

Forret-Hovedret-Dessert kr. 268,00

FORRETTER

TARTE FLAMBÉE au FROMAGE de CHÈVRES kr. 95,00

Tynd tærtebund med kvark creme, derpå lidt løg, gedeost, thimian og lidt honning. Serveres varm.

CREVETTE et AVOCAT kr. 95,00

Rejer og avocado, marineret med cocktail sauce, serveres med sprøde salater og toast.

SOUPE de POTIRON kr. 120,00
Græskarcremesuppe med ristet pighvarfilet, dryppes med trøffelolie og græskarkerneolie.

HOVEDRETTER

CARRELET au SEIGLE kr. 185,00

Helstegt rødspætter vendt i rugmel serveret med brunet smør og persillekartofler samt grillet citron.

OMELETTE GARNIE kr. 135,00

Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke.

Dertil grøn salater à part.

PLAT DU JOUR kr. 185,00

Spørg deres tjener

DESSERT

ASSIETTE DE FROMAGE kr. 110,00

3 slags ost .

DESSERT du JOUR kr. 85,00

Dagens dessert ( spørg deres tjener)





Februar Frokost Menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 03 Feb, 2017 13:20

FROKOST MENU

Forret-Hovedret kr. 228,00

Forret-Hovedret-Dessert kr. 268,00

TARTE FLAMBEE (Flammenkuechen) kr. 85,00 (forret)

Tyndt brød med kvark, derpå lidt løg og bacon, serveres rygende varm.

CREVETTE et AVOCAT kr. 95,00 (forret)

Rejer og avocado, marineret med cocktailsauce, serveres på

sprøde salater, dertil toast

SAUMON FUMÉ kr. 135,00 (forret)

Røget laks med fint hakket skalotteløg og æggeblomme (past.)

anrettes på smørstegt rugbrød.

CARRELET AU SEIGLE kr. 185,00 (hovedret)

Helstegt rødspætte vendt i rugmel serveret med brunet smør

og persille kartofler samt grillet citron.

OMELETTE GARNIE kr.135,00 (hovedret)

Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke.

Dertil grøn salat à part.

TARTARE de BOEUF kr. 225,00 (hovedret)

Alsaces rørte tatar (oksemørbrad, skalotteløg, estragon, kapers,

tomat, sennep, past. æggeblomme). Dertil pommes rösti og grøn salat.

ASSIETTE de FROMAGE kr. 108,00 (dessert)

Diverse oste fra de høje bjerge og blomstrende enge.

eller

DESSERT du JOUR kr. 85,00 (dessert)

Dagens dessert (spørg deres deres tjener)



Januar Frokost Menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 05 Jan, 2017 12:42

FROKOST MENU

2 retter kr. 228,00
3 retter kr. 268,00

SALADE au JAMBON de PARME et FROMAGE de CHÈVRE kr. 125,00
Fine salater med Parma skinke, grillet gedeost og ristede græskarkerner. Krydres med rødvinseddike og græskarkerner.


BOUILLABAISSE
á la NICOISE kr. 198,00 (til suppen bruger vi næsten udelukkende pighvar og søtunge, samt hummer og jomfruhummerskaller). Fisken i suppen er udskåret og benfri. Garneres med jomfruhummer og blåmuslinger. Dertil serveres sauce rouille og brødcroutoner.


ASSIETTE de FROMAGE
kr. 108,00
Diverse oste fra de høje bjerge og blomstrende enge.
eller
TARTE du JOUR
kr. 85,00
Dagens tærte serveret med vanilleis.






Frokost Menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 02 Sep, 2016 13:18

MENU
2 retter kr. 228,00
3 retter kr. 268,00

Soupe de Potiron aux ST-Jacques . kr.125,00

Cremet græskarsuppe tilsmagt med chili, ristet kammuslinger og dryppes med trøffel olie.

Carrelet au Seigle kr. 185,00

Hele stege rødspætter vendt i rugmel serveret med persille kartofler og grillet citron

ASSIETTE de FROMAGES kr. 108,00

Diverse oste fra de høje bjerge og blomstrende enge.

eller

TARTE du JOUR kr. 82,00

Dagens tærte serveret med vanilleis.



Juli-August Frokost menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 28 Jun, 2016 21:45


Frokost på Restaurant Alsace

I hele Juli-august måned serverer vi en 3-retters frokostmenu til kun 200 kr. person.
Tilbuddet gælder kun ved forudbestilling på tlf. 33 14 57 43.
Husk at oplyse, at I ønsker at benytte jer af vores FROKOSTTILBUD.

MENU 2 retter kr. 228,00

3 retter kr. 268,00

Salade de Melon et Jambon de Parme. kr.122,00

Skiver melon og parma skinke serveret med sprøde salater og rødvin dressing.

Loup de Mer Flambé au Pastis kr. 185,00

Hele stege havbars flamberet ved bord, serveret med fennikel crudité, persille kartofler og grillet citron.

ASSETTE de FROMAGES kr. 108,00

Diverse ost fra de høje bjerge og blomstrende enge.

eller

TARTE du JOUR kr. 82,00

Dagens tærte serveret med vanilleis.





Maj-Juni Frokost menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 14 May, 2016 12:33



Frokost på Restaurant Alsace

I hele maj og juni måned serverer vi en 3-retters frokostmenu til kun 200 kr. person.

Menuen kan bestå af anretning med stenbiderrogn, helstegt rødspætte og dagens tærte eller ost.

Tilbuddet gælder kun ved forudbestilling på tlf. 33 14 57 43. Husk at oplyse, at I ønsker at benytte jer af vores 'FROKOSTTILBUD

MENU
2 retter kr. 228,00

3 retter kr. 268,00



Saumon fumé, Asperges et fromage fumé.
kr.205,00

Røget laks med frisk kogte asparges serveret

med rygeost og urter.

CARRELET au SEIGLE ( dagens ret) kr.185,00

Helstegt rødspætte, paneret i rugmel, serveres med

persillekartofler, citron og brunet smør.

FÅRE, GEDE OG KOMÆLKS OSTE kr. 108,00

Fra de høje bjerge og blomstrende enge.

eller

TARTE du JOUR kr. 82,00

Dagens tærte serveret med vanilleis.(jordbær, rubarber eller citron tærte)



Maj Frokost Menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 28 Apr, 2016 15:09
Frokost på Restaurant Alsace

I hele maj og juni måned serverer vi en 3-retters frokostmenu til kun 200 kr. person.

Menuen kan bestå af anretning med stenbiderrogn, helstegt rødspætte og dagens tærte eller ost.

Tilbuddet gælder kun ved forudbestilling på tlf. 33 14 57 43. Husk at oplyse, at I ønsker at benytte jer af vores 'FROKOSTTILBUD

MENU
2 retter kr. 228,00

3 retter kr. 268,00

Oeuf de Lump kr.135,00

Stenbiderrogn marineret med cognac og citron serveret

med rygeost creme, skalotte løg og toast.

CARRELET au SEIGLE ( dagens ret) kr.185,00

Helstegt rødspætte, paneret i rugmel, serveres med

persillekartofler, citron og brunet smør.

FÅRE, GEDE OG KOMÆLKS OSTE kr. 108,00

Fra de høje bjerge og blomstrende enge.

eller

TARTE du JOUR kr. 82,00

Dagens tærte serveret med vanilleis.





April-Maj Frokost Menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 22 Feb, 2016 18:19

MENU 2 retter kr. 228,00

3 retter kr. 268,00

Oeuf de Lump kr.135,00

Stenbiderrogn marineret med cognac og citron serveret

med rygeost creme, skalotte løg og toast.

CARRELET au SEIGLE ( dagens ret) kr.185,00

Helstegt rødspætte, paneret i rugmel, serveres med

persillekartofler, citron og brunet smør.

FÅRE, GEDE OG KOMÆLKS OSTE kr. 108,00

Fra de høje bjerge og blomstrende enge.

eller

TARTE du JOUR kr. 82,00

Dagens tærte serveret med vanilleis.





Februar Frokost menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 11 Jan, 2016 11:01

2 retter kr. 228,00

3 retter kr. 268,00

Soupe de Pomme de Terre et TURBOT

Cremet kartoffel suppe smagt til med porre, hvidløg, timian

serveret med ristet pighvarfilet og trøffelolie.

CARRELET au SEIGLE ( dagens ret)

Helstegt rødspætte, paneret i rugmel, serveres med

persillekartofler, citron og brunet smør.

FÅRE, GEDE OG KOMÆLKS OSTE

Fra de høje bjerge og blomstrende enge.

eller TARTE du JOUR kr. 82,00

Dagens tærte serveret med vanilleis.







Next »