Restaurant l'Alsace Webloggen

Restaurant l'Alsace Webloggen

Nyheder, tilbud & opdatering til vores menuer m.v.


Restaurant l'Alsace
, en af de få ældre restauranter i København uden slinger i valsen.
Menukortet koncentrerer sig om de gode råvarer serveret med indflydelse af de klassiske retter fra Europa, især Frankrig og Østrig.


november-december 2017

AftenmenuPosted by l'Alsace 02 Nov, 2017 10:55

Bisque de Homard truffé
Cremet hummer suppe serveret med hummer stykker, brød crouton, porre og trøffel olie. À la carte kr.115,-
og/ eller
Terrine foie gras maison

Huset's terrine foie gras serveret med æble kompot og Gewurztraminer gelé. À la carte kr. 180,-

Filet et Queue de Boeuf
Braiseret oksehale og stegt oksemørbrad serveret med jordskokke puré og ovnbagt skalotteløg.Á la carte kr. 298,-

Assiette de Fromages
Udvalg af franske og italienske oste.
og/ eller
Dessert Poires et Marrons

Kastanje, pære, marengs og chokolade sauce. À la carte kr. 115,-

2 retter Kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,00
3 retter Kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,00
4 retter Kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,00
5 retter Kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,00

ALLEGENER SPØRG VENLIGST DERES TJENER.





Nytår aften 2017/2018

AftenmenuPosted by l'Alsace 23 Oct, 2017 14:10

Søndag den 31 december 2017

Gør noget ekstra ud af nytårsaften - kom og nyd denne særlige aften
på Restaurant l'Alsace.

Vi byder velkommen indenfor fra kl. 18.00-23.00.

Nytårsmenuen kommer til at bestå af 5 retter med mulighed for at tilkøbe en særlig nytårs-vinmenu.

menuen

Hvid tomate mousse med rå østers og Bloodie Mary.

3 slags foie gras ( stegt, terrine og creme brulé )

Blød og sprød skaldyrs risotto.

Kalvemørbrad "sous-vide" med garniture og sauce.

Mocca Dessert
kaffe-chokolade dessert.

Pris for nytårs menuen kr. 675,- per person.

Vinmenuen består af 5 glas vin og en liquør til desserten

Pris på vinmenu kr. 625,- per person.

Ved bordreservation til nytårsaften den 31 december, 2017, beder vi om depositum kr. 675,- per gæst( senest indbetaling den 29 december 2017).
Skulle der være spørgsmål er De velkommen til at skrive eller ringe til 33 14 57 43.

oktober aften menu

AftenmenuPosted by l'Alsace 26 Aug, 2017 12:16

Aften Menu



Huîtres Belon vs irlandaise
Danske vs irske østers serveres naturel med citron og toast.

À la carte 6 stk kr. 225,- og/eller
T
errine foie gras maison

Huset's terrine foie gras serveret med chutney

og toast. À la carte kr. 180,-
Turbot et Girolles

Stegt pighvarfilet serveret med sommer kål, ristede kantareller samt kantarel émulsion.

Á la carte kr. 285,-

Assiette de Fromages

Udvalg af franske og italienske oste. og/eller

Parfait Pommes et Caramel

Karamel parfait serveret med æble kompot, æble salat sprød og brændt marengs, flødeskum. À la carte kr. 98,-

2 retter kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,00

3 retter kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,00

4 retter kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,00

5 retter kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,00

Allergener spørg venligst Deres Tjener



Juli Aftenmenu

AftenmenuPosted by l'Alsace 26 Jun, 2017 11:49

Aften Menu

Homard et Asperge kr. 135,00 Hummer, hummer gelée samt kold asparges suppe Og/Eller Huîtres Irlandaise kr. 195,00 5 stk irske østers serveret med toast og citron

Mignon De Veau aux Girolles kr. 255,00
Kalvemørbrad serveret med sommergrønt og kantarel emulsion samt rødvinsauce .

Assiette de FromageUdvalg af oste. (3 slags) Og/Eller Fraises et Crémeux d’Anjou kr. 115,00 Rå marinerede jordbær serveret med kvark mousse, sorbet og saft.

2 retter kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,-

Allergener spørg venligst Deres tjener.





April-Maj Aften menu

AftenmenuPosted by l'Alsace 08 Apr, 2017 11:59

Aften Menu

Foie Gras et Framboise kr. 198,00 Stegt foie gras serveret på rugbrød samt hindbær og rødvin sauce Og/Eller Huîtres Irlandaises kr. 195,00 5 stk irsk østers serveret med toast og citron

Turbot Asperges et Petit-Pois kr. 255,00 Stegt pighvar filet med Asparges og ærte ragout serveret med beurre blanc.

Assiette de Fromage Udvalg af oste. (3 slags)
Og/Eller
Rhubarbe et Fromage Blanc
kr. 115,00 Rå marineret rabarber serveret med vanille pannacotta, kvark sorbet, crumble og rabarber espuma.

2 retter kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,-





6 maj winemaker's Dinner 18.30

AftenmenuPosted by l'Alsace 07 Mar, 2017 13:26
Winemaker's dinner med Sydfranske Vine den 6 maj kl 18.30.

Rosévine og den laksefarvede rosé champagne, der er indbegrebet af elegance, raffinement og dekadence, må siges at høre sommeren til.

Derfor skal du allerede nu sætte et kryds i kalenderen.

I maj måned afholder vi nemlig, i samarbejde med Marc Polo fra Sydfranske Vine, en spændende vinsmagning, som vil lede tankerne hen på lune sommeraftener, hvor tæppet er bredt ud på stranden og bålet er tændt.

Sydfranske Vine har specialiseret sig i økologiske og biodynamiske vine fra Roussillon, og der venter derfor en sprudlende aften, hvor vi skal nyde en 4-retters menu og smage på en række spændende vine.

MENU

Velkomst
Champagne Bruno Michel Cuvé Blanche Brut Rosé

Klassisk fiskesuppe med rouille og croutons
Domaine Singla La Matine rosé

Stegt torskefilet med fennikel brandade og ingefærdressing
Domaine Laguerre Ciste

Boeuf Wellington
Domaine Modat Comme Avant

Chocolade dessert
Domaine Singla Heritage du Temps Rivesaltes Grenat

Prisen denne aften er 550 kr. per person (incl. 5 glas vin).

Tilmelding kan ske på tlf. 33 14 57 43.





Marts Aften menu

AftenmenuPosted by l'Alsace 01 Mar, 2017 13:04

Aften Menu

Foie Gras Maison avec chutney Abricot kr. 135,00 Huset’s gåselever terrine serveret med abrikos chutney og krydderkage flager. Dertil toast.

Og/Eller

Consommé de Homard Oeuf Poché kr.115,00 Klar hummersuppe serveres ved bordet med pocheret æg og hummer stykker dryppet med trøffelolie.

Turbot aux Betraves et Choux kr. 255,00

Stegt pighvar filet med glacerede beder og hårdt ristet grønkål.

Assiette de Fromage Udvalg af oste. (3 slags)

Og/Eller

Dome au Praliné et chocolat kr. 115,00 Chokolade og nougat dessert serveret med salt karamel og valnøddeis.

2 retter kr. 325,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 365,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 415,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 520,00 Vin menu 5 glas 400,-





Februar Aften Menu

AftenmenuPosted by l'Alsace 03 Feb, 2017 13:22

Aften Menu

Foie Gras poelé et Chutney aux Noix kr.198,00

Stegt foie gras serveret med syltede valnødder og sprødt rugbrød.

Og/Eller

Saumon salé au cocombre et Huître kr.155,00

Rimmet laks med pocheret østers, agurk gelé og syltet.

Poitrine de Pintade ”Wellington” kr. 255,00

Perlehøneryst à la Wellington"sous-vide" med foie gras sauce og svampe duxelle dertil butterdej kryst.

Assiette de Fromage

Udvalg af oste. (3 slags)

Og/Eller

Vacherin Coco-Chocolat kr. 115,00

Kokos og chokolade vacherin, serveret med sprød og brændt marengs og

flødeskum

2 retter kr. 325,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 365,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 415,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 520,00 Vin menu 5 glas 400,-



Januar Aften menu

AftenmenuPosted by l'Alsace 02 Jan, 2017 12:19

Aften Menu

Foie Gras poelé et Chutney aux Noix kr.198,00 Stegte foie gras serveret med sylte valnødder og sprøde rugbrød
Og/Eller
Saumon salé au cocombres et huîtres kr.155,00 Rimmet laks med pocheret østers, agurk gelé og sylte agurk

”Pot au Feu” kr. 298,00 stegt oksemørbard serveret med peberrod æble kompot samt grønsager dryppes med oksebouillon tilsmagt med trøffel olie.

Assiette de Fromages Udvalg af oste. (3 slags)
Og/Eller
Vacherin Caramel et Pommes
kr. 115,00 Æble-karamel parfait serveret med brændt og tør marengs samt råmarineret æble.

2 retter kr. 325,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 365,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 415,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 520,00 Vin menu 5 glas 400,-







Nytårs Aften 2016

AftenmenuPosted by l'Alsace 21 Nov, 2016 18:17
Nytårsaften holder vi åben og inviterer jer indenfor til en hyggelig aften med vores, til anledningen, særlige 2016/2017-nytårsmenu.

Restauranten er åben fra kl. 18.00 til 23.00.

På aftenen serveres der en 5-retters menu, der ser ud som følger:

Huîtres de l' Atlantique, raifort et pommes

3 stk. atlanterhavsøsters med frisk høvlet peberrod og æblekompot
1 glas champagne Bruno Michel blanc de blanc

Variation de foie gras aux pain d'épices
Foie gras i 3 varianter (stegt, terrine og rå) med honningkagebrød i 2 varianter
1 glas V.D.N fra Wachau

Ballotine de turbot et truffes
Pighvar ballotine med porrepuré, porrefrite og trøffelsauce
1 glas Chardonnay Heinrich

Mignon de veau 'terre et mer
'
Kalvemørbrad Surf and Turf med ragout af skorzonerrødder
1 glas Chateau Neuf du Pape

Boule de neige coco et chocolat
Kokoschokolade snebolde med bananmos.
1 glas vendange tardives


Kaffe og te er incl. i vinmenuen.
Mad- og vinmenu er med forbehold for ændringer.
Pris pr person: 5 retters menu 650,- (vinmenu 650,-)
Vi beder om et depositum på 200,- per person ved reservation.

Reservation kan ske på tlf. 33 14 57 43



Next »