Restaurant l'Alsace Webloggen

Winemaker's dinner Goldenits Nyhedsbrev

Posted by l'Alsace 27 Sep, 2017 11:28

winemaker's dinner med Robert Goldenits

Den 1. november kl. 18.30 afholder vi endnu en vinsmagning. Denne gang er det Goldenits fra Østrig, der kommer på besøg. Det er ikke første gang, at vi præsenterer vine fra Goldenits, og hver gang Hr. Goldenits har været på besøg har det været en stor succes.

Østrigske vine er kendt for at holde et meget højt kvalitetsniveau, og vinene fra Goldenits er bestemt ingen undtagelse. Vinene fra den familieejede vingård har fokus på kvalitet og er derfor også lavet på håndhøstede druer.

Goldenits vingård ligger i et lille beskyttet område øst for den store Neusiedler-sø i Burgenland. Her er klimaet mildt, og det skaber grobund for at kunne fremstille nogle bløde, harmoniske vine.

På aftenen serveres en 3-retters sæsonmenu inkl. 5 glas vin.

Pris per person er 585,-

Bordbestilling er nødvendig på tlf. 33 14 57 43.



Wine maker Dinner Nyhedsbrev

Posted by l'Alsace 26 Aug, 2017 12:18

Winemaker Dinner

Wunsch et Mann fra alsace

Lørdag den 28 oktober kl 19.00

5 glas vin med 3 retter mad 550,-

husk af reservere bord.



Gåsens venner ny datoNyheder

Posted by l'Alsace 26 Aug, 2017 12:17

Gåsens venner:

2 retter mad 1 glas vin til 200,-

Onsdag den 30 August 2017. menu fiskesuppe og paella

Onsdag den 27 september 2017. menu svampe toast og choucroute

Onsdag den 25 oktober 2017

Onsdag den 29 november 2017

kun på reservation







oktober aften menuAftenmenu

Posted by l'Alsace 26 Aug, 2017 12:16

Aften Menu



Huîtres Belon vs irlandaise
Danske vs irske østers serveres naturel med citron og toast.

À la carte 6 stk kr. 225,- og/eller
T
errine foie gras maison

Huset's terrine foie gras serveret med chutney

og toast. À la carte kr. 180,-
Turbot et Girolles

Stegt pighvarfilet serveret med sommer kål, ristede kantareller samt kantarel émulsion.

Á la carte kr. 285,-

Assiette de Fromages

Udvalg af franske og italienske oste. og/eller

Parfait Pommes et Caramel

Karamel parfait serveret med æble kompot, æble salat sprød og brændt marengs, flødeskum. À la carte kr. 98,-

2 retter kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,00

3 retter kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,00

4 retter kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,00

5 retter kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,00

Allergener spørg venligst Deres Tjener



Juli AftenmenuAftenmenu

Posted by l'Alsace 26 Jun, 2017 11:49

Aften Menu

Homard et Asperge kr. 135,00 Hummer, hummer gelée samt kold asparges suppe Og/Eller Huîtres Irlandaise kr. 195,00 5 stk irske østers serveret med toast og citron

Mignon De Veau aux Girolles kr. 255,00
Kalvemørbrad serveret med sommergrønt og kantarel emulsion samt rødvinsauce .

Assiette de FromageUdvalg af oste. (3 slags) Og/Eller Fraises et Crémeux d’Anjou kr. 115,00 Rå marinerede jordbær serveret med kvark mousse, sorbet og saft.

2 retter kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,-

Allergener spørg venligst Deres tjener.





Gåsens venner Nyheder

Posted by l'Alsace 02 May, 2017 17:47

Gåsens Venner menu den 31 maj 2017

Soupe d' asperges blanche et oeuf poché
Cremet asparges suppe serveret med pocheret æg.

Joux de porcs et carottes
Braiseret svinekæbe med gullerod - senneps puré.


2 retter 200,- incl. 1 glas hvidvin eller rødvin.

Extra glas den aften 50 kr. et hel flaske 250 kr.








Gåsens VennerNyheder

Posted by l'Alsace 26 Apr, 2017 18:13


Overvældende interesse for Gåsens Venner


Som før annonceret inviterer Josephine & Franck onsdag den 31. maj kl. 18.30 og 19.30 indenfor til en aften med hygge og samvær.

Der bliver dækket op ved flotte langborde, hvor alle gæster tager plads. Her serveres der en dejlig 2-retters menu med et enkelt glas vin for kun 200 kr. per person.

Det har været ønsket med dette arrangement, at vi kan tilbringe nogle timer sammen med uformel og hyggelig samvær.

For at køkkenet kan følge med, har vi valgt at invitere vores gæster i to hold, nemlig kl. 18.30 og 19.30. Alle gæster er naturligvis velkomme til at blive siddende, så længe det ønskes, og der vil efter middagen være mulighed for både at købe mere vin samt kaffe.

Der er kun få pladser tilbage til dette arrangement, og på grund af den store interesse er det nødvendigt at reservere plads i forvejen.

Plads kan reserveres på tlf. 33 14 57 43.




April-Maj Aften menuAftenmenu

Posted by l'Alsace 08 Apr, 2017 11:59

Aften Menu

Foie Gras et Framboise kr. 198,00 Stegt foie gras serveret på rugbrød samt hindbær og rødvin sauce Og/Eller Huîtres Irlandaises kr. 195,00 5 stk irsk østers serveret med toast og citron

Turbot Asperges et Petit-Pois kr. 255,00 Stegt pighvar filet med Asparges og ærte ragout serveret med beurre blanc.

Assiette de Fromage Udvalg af oste. (3 slags)
Og/Eller
Rhubarbe et Fromage Blanc
kr. 115,00 Rå marineret rabarber serveret med vanille pannacotta, kvark sorbet, crumble og rabarber espuma.

2 retter kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,-





6 maj winemaker's Dinner 18.30Aftenmenu

Posted by l'Alsace 07 Mar, 2017 13:26

Winemaker's dinner med Sydfranske Vine den 6 maj kl 18.30.

Rosévine og den laksefarvede rosé champagne, der er indbegrebet af elegance, raffinement og dekadence, må siges at høre sommeren til.

Derfor skal du allerede nu sætte et kryds i kalenderen.

I maj måned afholder vi nemlig, i samarbejde med Marc Polo fra Sydfranske Vine, en spændende vinsmagning, som vil lede tankerne hen på lune sommeraftener, hvor tæppet er bredt ud på stranden og bålet er tændt.

Sydfranske Vine har specialiseret sig i økologiske og biodynamiske vine fra Roussillon, og der venter derfor en sprudlende aften, hvor vi skal nyde en 4-retters menu og smage på en række spændende vine.

MENU

Velkomst
Champagne Bruno Michel Cuvé Blanche Brut Rosé

Klassisk fiskesuppe med rouille og croutons
Domaine Singla La Matine rosé

Stegt torskefilet med fennikel brandade og ingefærdressing
Domaine Laguerre Ciste

Boeuf Wellington
Domaine Modat Comme Avant

Chocolade dessert
Domaine Singla Heritage du Temps Rivesaltes Grenat

Prisen denne aften er 550 kr. per person (incl. 5 glas vin).

Tilmelding kan ske på tlf. 33 14 57 43.





Marts Aften menu Aftenmenu

Posted by l'Alsace 01 Mar, 2017 13:04

Aften Menu

Foie Gras Maison avec chutney Abricot kr. 135,00 Huset’s gåselever terrine serveret med abrikos chutney og krydderkage flager. Dertil toast.

Og/Eller

Consommé de Homard Oeuf Poché kr.115,00 Klar hummersuppe serveres ved bordet med pocheret æg og hummer stykker dryppet med trøffelolie.

Turbot aux Betraves et Choux kr. 255,00

Stegt pighvar filet med glacerede beder og hårdt ristet grønkål.

Assiette de Fromage Udvalg af oste. (3 slags)

Og/Eller

Dome au Praliné et chocolat kr. 115,00 Chokolade og nougat dessert serveret med salt karamel og valnøddeis.

2 retter kr. 325,00 Vin menu 2 glas 160,-

3 retter kr. 365,00 Vin menu 3 glas 240,-

4 retter kr. 415,00 Vin menu 4 glas 320,-

5 retter kr. 520,00 Vin menu 5 glas 400,-