Restaurant l'Alsace Webloggen

Juli -Aften menu Aftenmenu

Posted by l'Alsace 29 Jun, 2018 13:26

Huîtres Gratinées

Østers gratineret med porre og sauce hollandaise.

4 stk i menuen og 6 stk á la carte 225,-

eller

Homard, Crabe et Tomates.

Krabbe og hummer anrettes med tomat mousse og skaldyrsgelé. Dertil toast. À la carte kr. 165,-

Mignon de veau et courgettes

Stegt kalve mørbrad serveret med courgetter, shallotteløg samt på grillet rød peberfrugt.

Á la carte 268,-

Fromage du Jour

Oste efter kokkens valg.

eller

Fraises et Meringues

Marinerede jordbær serveres med jordbær sorbet og marengs.

À la carte kr. 115,-

2 retter Kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,00

3 retter Kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,00

4 retter Kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,00

5 retter Kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,00

ALLEGENER SPØRG VENLIGST DERES TJENER

Gåsens Venner Nyhedsbrev

Posted by l'Alsace 06 Jun, 2018 13:20

Gåsens venner onsdag den 27 juni kl 18.30:

2 retter 200 kr. incl. et glas vin.

menu komme snart !!!!!!

maj-juni aften menu Aftenmenu

Posted by l'Alsace 14 May, 2018 18:48

Aften Menu

Huîtres Naturel

Atlanterhavs Østers serveret med toast og citron.

og/ eller

Saumon Fumé et Salé

Saltet og røget laks serveret med agurk og rygeostcreme, dertil toast.

Cabillaud Asperges et petit pois

Torske filet med hvide asparges og ærter serveret

med hollandaise sauce.

Fromage du Jour

Oste efter kokkens valg.

og/ eller

Clafoutis Rhurbarbe et Vanille

Lun rabarber clafoutis med vanilleis, crumble, rabarber kompot og vanille sauce à part.

2 retter Kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,00

3 retter Kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,00

4 retter Kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,00

5 retter Kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,00

ALLEGENER SPØRG VENLIGST DERES TJENER.





Winemaker's dinner med Dirler-cadé den 14 april 2018 kl 18.30Nyheder

Posted by l'Alsace 04 Apr, 2018 10:32

Winemaker's Dinner den 14 April kl 18.30

Vinene fra Dirler-Cadé er elegante, balancerede, fyldige og koncentrerede, og de har alle et klart udtryk af de respektive og klassiske Alsacedruer. Glæd dig til en aften i godt selskab både med venner eller familie samt nogle fremragende vine fra Alsace.

Menuen denne aften er følgende:

  • Terrine foie gras med chutney
  • Snegle med porre og ristet rugbrød
  • Kalvemørbrad med stegt jomfruhummer og puré af grillet skalotteløg
  • Rhubarb Clafoutis med sorbet og vaniljesauce

Arrangementet denne aften inkluderer en 4-retters menu samt 5 glas vin.

Pris: kr. 600,- per person.

Tilmelding kan ske på Tlf. 33 14 57 43



9 maj gin smagning kl 18.30Nyhedsbrev

Posted by l'Alsace 26 Mar, 2018 11:19

GIN SMAGNING den 9 MAJ KL. 18.30

Gin er defineret som en spiritus, som overvejende smager af enebær. Der kan sagtens blandes andre ingredienser i ginen, men i takt med at antallet af forskellige krydderier og urter stiger, så reduceres den rene klassiske Gin-oplevelse, hvor enebærsmagen er i centrum.

Enebær er et ældgammelt nåletræ, som har vokset i Danmark siden istiden. Det er dog ikke i Danmark, men derimod i England og Holland, at ginproduktionen har sin oprindelse.

På Restaurant l’Alsace holder vi onsdag den 9. maj en ginsmagningsaften, hvor vi skal smage 4 forskellige Elg gin fra Den Ny Spritfabrik.

I de forskellige Elg ginvarianter er enebær en vigtig ingrediens. Master Destiller Henrik Elsner har sørget for, at enebærrets karakteristiske nåletræspræg går rent igennem i både duft og smag.

’Der indgår kun to andre ingredienser (udover enebær) i den færdige Gin – dels det eksotiske og klassiske korianderfrø og så en absolut nyskabelse: nemlig gulerod. Den aromatisk komplekse og parfumerede korianderplante indgår i de fleste Gin-mærker, mens gulerod hidtil ikke er blevet forbundet med spiritus. Ser man nærmere på gulerodens indholdsstoffer, viser det sig, at den er rig på den velduftende stofgruppe, der hedder terpener. Terpener forekommer i utallige varianter i naturen, hvor i mange planters æteriske olier – blandt andet i humle, salvie og i nåletræers harpiks. I Gin giver gulerodens stoffer mundfylde, runder enebærrets pikante bitterhed af med en diskret sødme, giver en rigere duft og styrker præget af grannåle.

Slutresultatet (Elg Gin No. 1) er en krystalklar og autentisk enebærsmag, der underbygges af, at Gin har en alkoholstyrke på 47 procent, hvad der giver bemærkelsesværdig intensitet i både duft og smag. Denne intensitet gives videre, når ginnen bruges til cocktails, og man må ikke snyde sig selv for at prøve denne nye version af Gin og Tonic, hvor enebærsmagen for alvor for lov at folde sig ud’.

Den Ny Spritfabrik ligger ved Fredensborg i Nordsjælland og har siden 2014 produceret danske gin.

De forskellige gins har fået navne som Elg No. 1, Elg No. 2 og Elg No. 3 og afhængig af, hvilken model der vælges har de smag af eksempelvis enebær og let krydret citrus fra korianderfrøene samt noter af rødder, harpiks.

Vil du deltage i vores kommende ginsmagningsaften (inkl. en 3-retters middag) kan du tilmelde dig på tlf. 33 14 57 43.

Prisen er kr. 600,- per person.





gåsens venner Nyhedsbrev

Posted by l'Alsace 27 Feb, 2018 14:07


Gåsens venner onsdag den 28 februar kl 18.30:
200 kr. incl. et glas vin.

hareng à l'alsacienne
sild med rodbeder og hakke løg

choucroute
klassisk choucroute med diverse pølser og gris udskæringer.


vi ses !!!!!!

Næste dato er onsdag den 28 marts kl. 18.30



Marts- April aften menu Aftenmenu

Posted by l'Alsace 27 Feb, 2018 13:57

Huîtres Naturel Atlanterhavs Østers serveret med toast og citron. À la carte kr.195,-

og/ eller

Foie Gras et Chutney Huset´s terrine foie gras serveret med chutney og toast.
À la carte kr. 180,-

Pintade et Salsifys ”Sous-Vide” tilberedte perlehøne bryst serveret med skorzonerrødder samt morkler og sauce. Á la carte kr. 255,-

Fromage du Jour Et stykke ost efter kokkens valg.

og/ eller

Dessert Chocolat et Cassis Chokolade pannacotta med solbær sorbet og solbær espuma. À la carte kr. 115,-

2 retter Kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,00

3 retter Kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,00

4 retter Kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,00

5 retter Kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,00

ALLEGENER SPØRG VENLIGST DERES TJENER.







Gåsens venner ny datoAftenmenu

Posted by l'Alsace 25 Jan, 2018 10:47

Gåsens venner onsdag den 31 januar kl 18.30:
200 kr. incl. et glas vin.

Klassisk løgsuppe med croûtons.

Tartiflette.
Oven bagte kartofler, bacon, løg og gratineret med reblochon ost fra Savoye.


Da kan forkommen ændringen i menuen. Husk bord reservation.



Januar-Februar Aften Menu 2018Aftenmenu

Posted by l'Alsace 03 Jan, 2018 15:39

Aften Menu

Huîtres Naturel Atlanterhavs Østers serveret med toast og citron.À la carte kr.195,-

og/ eller

Foie Gras et Topinambours Stegt foie gras serveret med cremet jordskok- suppe tilsmagt med lidt trøffelolie. À la carte kr. 150,-

Turbot et Betraves Smør ristet pighvarfilet serveret med variation af beder, puré og skum. Á la carte kr. 255,-

Fromage du Jour Et stykke ost efter kokkens valg.

og/ eller

Dessert Chocolat et Orange Lun chokolade fondant med appelsin salat og sorbet.
À la carte kr. 115,-


2 retter Kr. 335,00 Vin menu 2 glas 160,00

3 retter Kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,00

4 retter Kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,00

5 retter Kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,00


ALLEGENER SPØRG VENLIGST DERES TJENER.





Winemaker's Dinner Mosel vinAftenmenu

Posted by l'Alsace 03 Jan, 2018 15:35

Winemaker’s dinner med Rosenhof fra Mosel

Fredag den 2. februar 2018 inviterer vi indenfor til en fantastisk aften. Arrangementet starter kl. 18.30.

Denne aften vil Martin fra Excellent Wine sammen med Stefan Fritzen fra den tyske vinproducent Rosenhof underholde og berette om både stort og småt fra vinmarkerne ved Mosel og måske endda også løfte lidt af sløret for hemmelighederne bag selve vinfremstillingen.

Rosenhof ligger lige midt i Moseldistriktet, der hvor Mosel-floden bugter sig smukt gennem landskabet. Her har Rosenhof familien gennem mere end 200 år produceret vine af høj kvalitet.

Vi skal denne aften smage nogle skønne vine, heriblandt både en Spätburgunder (Pinot Noir), en Riesling og en Chardonnay.

Der serveres denne aften en dejlig 3-retters menu med 5 glas vin.

Pris kr. 585,- (ekstra glas kr. 50,-)

Bordbestilling er nødvendig på tlf. 33 14 57 43.