frokost menu
FrokostmenuPosted by l'Alsace 23 Oct, 2017 14:11FROKOST MENU
Forret-Hovedret kr.
228,00
Forret-Hovedret-Dessert kr. 268,00
FORRETTER
TARTE FLAMBÉE au FROMAGE de CHÈVRES kr. 95,00
Tynd tærtebund med kvark creme, derpå lidt løg, gedeost, thimian og lidt honning. Serveres varm.
CREVETTE et AVOCAT kr. 95,00
Rejer og avocado, marineret med cocktail sauce, serveres med sprøde salater og toast.
SOUPE de POTIRON kr. 120,00
Græskarcremesuppe med ristet pighvarfilet, dryppes med trøffelolie
og græskarkerneolie.
HOVEDRETTER
CARRELET au SEIGLE kr. 185,00
Helstegt rødspætter vendt i rugmel serveret med brunet smør og persillekartofler samt grillet citron.
OMELETTE GARNIE kr. 135,00
Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke.
Dertil grøn salater à part.
PLAT DU JOUR kr. 185,00
Spørg deres tjener
DESSERT
ASSIETTE DE FROMAGE kr. 110,00
3 slags ost .
DESSERT du JOUR kr. 85,00
Dagens dessert ( spørg deres tjener)
- Comments(0)//blog.alsace.dk/#post104