Januar-Februar Aften Menu 2018
AftenmenuPosted by l'Alsace 03 Jan, 2018 15:39Aften Menu
Huîtres Naturel Atlanterhavs Østers serveret med toast og citron.À la carte kr.195,-
og/ eller
Foie Gras et Topinambours Stegt foie gras serveret med cremet jordskok- suppe tilsmagt med lidt trøffelolie. À la carte kr. 150,-
Turbot et Betraves Smør ristet pighvarfilet serveret med variation af beder, puré og skum. Á la carte kr. 255,-
Fromage du Jour Et stykke ost efter kokkens valg.
og/ eller
Dessert
Chocolat et Orange Lun chokolade fondant med appelsin salat og
sorbet.
À la carte kr. 115,-
2 retter Kr. 335,00 Vin menu 2
glas 160,00
3 retter Kr. 375,00 Vin menu 3 glas 240,00
4 retter Kr. 425,00 Vin menu 4 glas 320,00
5 retter Kr. 530,00 Vin menu 5 glas 400,00
ALLEGENER SPØRG
VENLIGST DERES TJENER.
- Comments(0)//blog.alsace.dk/#post112