Restaurant l'Alsace Webloggen

Restaurant l'Alsace Webloggen

Nyheder, tilbud & opdatering til vores menuer m.v.


Restaurant l'Alsace
, en af de få ældre restauranter i København uden slinger i valsen.
Menukortet koncentrerer sig om de gode råvarer serveret med indflydelse af de klassiske retter fra Europa, især Frankrig og Østrig.


Grappa smagning 2016

NyhedsbrevPosted by l'Alsace 27 Sep, 2016 14:38
Grappa smagning og middag

Fredag den 4 november kl. 18.30 kan I komme med til en spændende aften, hvor Johan Seifert Teide fra Supermarco, vil føre os ind i en, for mange, ukendt verden og gøre os alle sammen til ’Grappa-ambassadører’.

Grappa’en har historisk set udviklet sig fra at være vinbøndernes foretrukne, billigt fremstillet brændevin, med en skarp og ofte meget sprittet smag, til i dag at være en eksklusiv og raffineret drik med mange smagsvarianter, lige fra de kraftige til de bløde, runde og aromatiske

På aftenen bydes der på en velkomst aperitif, et glas Most (Druemost akvavit fra Bepi Tosolini), en 2-retters l’Alsace menu inkl. 1 glas vin samt smagning af 8 varianter af italienske brændevine (Grappa).

MENU

Aperitif
Crémant med Amaretto Bepi Tosolini

Appetizer
3 Stk østers serveret med et glas Most

Hovedret
Braisieret lammeskank med ratatouille og persillekartofler.
Hertil serveres et glas nebbiolo fra Valtellina


Grappa smagning
• Grappa Vite d’Oro Classica, Bepi Tosolini
• My Grappa Moscato, Lorenzo Inga
• My Grappa Barolo, Lorenzo Inga
• Grappa Gattinara Bianca, Luigi Francoli
• Grappa Gattinara Barrique, Luigi Francoli
• Grappa riserva Nebbiolo del Barolo, Luigi Francoli
• Grappa Frassino (lagret på askefade), Bepi Tosolini
• Grappa Arcano (Lagret på blommefade), Bepi Tosolini

Aftenen sluttes af med en espresso samt udlevering af diplom, som bevis på, at du kan kalde dig ægte grappa-ambassadører.

Pris for deltagelse i aftenens arrangement: 420 kr. per person.

Bordbestilling er nødvendig.tlf. 33 14 57 43.