Restaurant l'Alsace Webloggen

Restaurant l'Alsace Webloggen

Nyheder, tilbud & opdatering til vores menuer m.v.


Restaurant l'Alsace
, en af de få ældre restauranter i København uden slinger i valsen.
Menukortet koncentrerer sig om de gode råvarer serveret med indflydelse af de klassiske retter fra Europa, især Frankrig og Østrig.


Februar Frokost Menu

FrokostmenuPosted by l'Alsace 03 Feb, 2017 13:20

FROKOST MENU

Forret-Hovedret kr. 228,00

Forret-Hovedret-Dessert kr. 268,00

TARTE FLAMBEE (Flammenkuechen) kr. 85,00 (forret)

Tyndt brød med kvark, derpå lidt løg og bacon, serveres rygende varm.

CREVETTE et AVOCAT kr. 95,00 (forret)

Rejer og avocado, marineret med cocktailsauce, serveres på

sprøde salater, dertil toast

SAUMON FUMÉ kr. 135,00 (forret)

Røget laks med fint hakket skalotteløg og æggeblomme (past.)

anrettes på smørstegt rugbrød.

CARRELET AU SEIGLE kr. 185,00 (hovedret)

Helstegt rødspætte vendt i rugmel serveret med brunet smør

og persille kartofler samt grillet citron.

OMELETTE GARNIE kr.135,00 (hovedret)

Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke.

Dertil grøn salat à part.

TARTARE de BOEUF kr. 225,00 (hovedret)

Alsaces rørte tatar (oksemørbrad, skalotteløg, estragon, kapers,

tomat, sennep, past. æggeblomme). Dertil pommes rösti og grøn salat.

ASSIETTE de FROMAGE kr. 108,00 (dessert)

Diverse oste fra de høje bjerge og blomstrende enge.

eller

DESSERT du JOUR kr. 85,00 (dessert)

Dagens dessert (spørg deres deres tjener)