Restaurant l'Alsace Webloggen

Restaurant l'Alsace Webloggen

Nyheder, tilbud & opdatering til vores menuer m.v.


Restaurant l'Alsace
, en af de få ældre restauranter i København uden slinger i valsen.
Menukortet koncentrerer sig om de gode råvarer serveret med indflydelse af de klassiske retter fra Europa, især Frankrig og Østrig.


fra 12 oktober til den 19 oktober

TilbudPosted by l'Alsace 01 Oct, 2018 21:14
Oplev Kulturnatten på Restaurant l'Alsace

Kulturnatten i København er en af de hyggeligste aftener i løbet af året. En aften som bare skal opleves.

I over 25 år har Kulturnatten været Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder.

Fredag den 12. oktober viser København atter engang sine mange sider af kulturlivet frem. Mere end 250 museer, teatre, kirker, parker og pladser over hele byen byder publikum indenfor og er med til at skabe en festlig aften.

Kulturnatten er en stor samlet begivenhed, hvor hele byens kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration for os alle.
Sædvanen tro deltager Restaurant l’Alsace også i Kulturnatten, når vi byder vores trofaste såvel som nye gæster indenfor og serverer en spændende 2-retters menu.

Vi fejrer Kulturnatten fra den 12-19. oktober, hvor vores to dygtige kokke Franck og Christopher vil sammensætte en spændende 2-retters menu, mens Josephine vil udvælge et par interessante østrigske vine, som der kan vælges mellem.

Pris for årets 2-retters kulturnatsmenu er kun 200 kr. pr. person, inkl. et glas vin.

Vi minder venligst om, at det er nødvendigt i forvejen, at bestille bord til denne aftens arrangement på Tlf.: 33 14 57 43 eller på mail: alsace@alsace.dk